Op zoek naar de Franse zon? Tips voor een zonvakantie in Frankrijk

Deel op social media
Op zoek naar de Franse zon? Tips voor een zonvakantie in Frankrijk
Beoordeel dit bericht

Ik zoek een camping in Frankrijk waar het in ieder geval mooi weer is”. Deze wens horen wij regelmatig van onze klanten. We gaan dan op zoek naar een vakantiebestemming waar de kans op een heerlijk zonnetje groot is!

De meeste kans op mooi weer in Frankrijk heb je aan de Franse zuidkust. Een vakantie op een camping aan de Cote d’Azur of in de Languedoc-Roussillion is dus zeker een aanrader voor een hele zonnige vakantie.

Wat verrassender is het aangename klimaat aan de westkust van Frankrijk, in de Vendée. Waarom specifiek in de Vendée? Dit komt door de warme golfstroom die ontstaat in het Caribische gebied en vervolgens de Atlantische oceaan oversteekt. De warme golfstroom werkt als een soort buffer tegen het slechte weer. De Vendée bevelen wij dus ook aan als het om een zonnige Frankrijk vakantie gaat.

Zonnige vakanties in Frankrijk

De kans op zonneschijn is natuurlijk extra groot in een zonnige vakantieregio in Frankrijk. Mooi weer in Frankrijk hebben we alleen niet in de hand. Dus hebben we daar een oplossing voor gezocht: de Gratis Mooi Weer Garantie. Wordt er slecht weer voorspeld? Bel dan gewoon onze reserveringsafdeling. Wij boeken uw vakantie gratis om naar een andere camping waar de zon wel schijnt.

barbara

 Dit bericht is 21699 keer gelezen.
Barbara
Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Eurocamp. Momenteel in de functie van Manager Klantenservice, de afdeling waar we onze klanten met raad en daad te woord staan. In mijn vrije tijd en tijdens mijn vakantie trek ik graag met mijn fototoestel de natuur in. Van huis uit ben ik een echte kampeerder. Mijn eigen tent ligt echter al jaren op zolder, want ook mijn man en ik zijn gevallen voor het gemak en de luxe van Eurocamp. Ik hoop met mijn bijdrages voor dit blog wat van kennis en ervaring te delen die ik afgelopen jaren bij Eurocamp heb opgedaan. Mijn favoriete Eurocamp bestemming: Camping Soleil Plage (Frankrijk, Dordogne)
  • Hier ben ik het helemaal mee eens met jullie zonnig gebied. Wij zaten in Frejus op Green holliday camping en hebben ontzettend genoten van het weer en de mooie omgeving. We zijn net terug en hadden aan 2 weken echt niet genoeg zoveel te doen en te zien. We gaan zeker weer terug om alsnog Cannes en Monaco te bezoeken. Daar kwamen we door omstandigheden niet meer aantoe. Groetjes Monica

%d bloggers liken dit: