Dankzij Eurocamp heb ik de liefde van mijn leven ontmoet

Deel op social media
Dankzij Eurocamp heb ik de liefde van mijn leven ontmoet

Toeval bestaat niet!

vakantieliefdeDankzij mijn werk voor Eurocamp leerde ik (34) bijna 12 jaar geleden mijn Kroatische vriendin Ivona (34) kennen. In 2002 vertrok ik als campingmedewerker naar Camping Lanterna, de enige bestemming van Eurocamp in Kroatië.

Op mijn allereerste dag in Kroatië zag ik Ivona lopen. Haar beste vriendin had een appartementje in de buurt en vaak kwamen ze even bij kennissen langs op de camping. De eerste tijd dacht ik dat ze geen Engels sprak, omdat haar vriendin altijd aan het woord was. Dit bleek toch niet het geval te zijn. Vier maanden later kreeg ik voor het eerst echt contact met haar, in de disco, waar we de hele avond met elkaar hebben gedanst. De week erna is de vonk definitief overgeslagen. Jammer genoeg moest ze de dag daarna naar huis, naar Zagreb. Later dat seizoen is ze speciaal voor mij nog een paar dagen teruggekomen en we hebben toen een hele leuke tijd gehad. Vervolgens hebben we via e-mail contact met elkaar gehouden en het jaar daarna heb ik er natuurlijk voor gezorgd dat ik op dezelfde camping kon werken. Toen heb ik ook haar ouders ontmoet. De winter van 2003 was erg moeilijk zo zonder elkaar. Ik heb haar dan ook een paar keer opgezocht in Zagreb en in het voorjaar van 2004 is Ivona twee weken naar Nederland gekomen.

Tijdens mijn derde seizoen in Kroatië zijn we eigenlijk voortdurend samen geweest en aan het einde daarvan zijn we samen terug naar Nederland gegaan. We wonen nu al jaren samen en gaan in mei trouwen. Ik werk nog steeds met heel veel plezier voor Eurocamp, maar dan op het kantoor in Nederland. Het is een raar idee. Als ik in 2002 naar de werkbestemming van mijn eerste keuze was gegaan, Spanje, dan had ik de liefde van mijn leven nooit ontmoet.

jurjen

Ook een zomerbaan op de camping? Wordt campingmedewerker

Ook je liefde ontmoeten tijdens het werken op een Eurocamp camping? Wordt dan Eurocamp Courier. Lees alle mogelijkheden op http://www.eurocampjobs.nl/

 Dit bericht is 10294 keer gelezen.
Jurjen
Ik werk al 13 jaar bij Eurocamp. In mijn functie als Webdevelopment Manager werk ik er dagelijks aan om www.eurocamp.nl nog inspirerender en gebruiksvriendelijker te maken. Mijn favoriete camping is Lanterna in Kroatië. Hier heb ik de liefde van mijn leven leren kennen!
  • Loes

    Op 30 mei 2014 zijn Jurjen & Ivona getrouwd. Wij feliciteren ze van harte en wensen ze veel geluk samen!

%d bloggers liken dit: