Nieuw: de luxe Aspect stacaravan

Deel op social media
Nieuw: de luxe Aspect stacaravan
Beoordeel dit bericht

Aspect

The Next Generation Accommodation. De Aspect stacaravan.

Onze meest luxe accommodatie
Voor onze meest luxe accommodatie categorie zijn we op zoek gegaan naar een stacaravan met oog voor design en een moderne leefstijl. Er zijn diverse ‘kant en klare’ modellen bekeken, maar we kwamen al snel tot de conclusie dat er geen aan alle wensen en eisen van onze klanten kon voldoen. Daarom hebben we exclusief voor Eurocamp twee nieuwe accommodaties laten ontwerpen. Modern, comfortabel en super-de-luxe!

Het zou kunnen dat je ze al op één van onze campings hebt zien staan, want afgelopen seizoen hebben we drie prototypes geplaatst op drie verschillende campings (camping Parco delle Piscine, St. Avit Loisirs en La Croix du Vieux Pont). Niet alleen hebben medewerkers van Eurocamp deze accommodaties getest, ook onze gasten mochten erin verblijven. Bij aankomst op de camping hebben we onze gasten van een gratis upgrade voorzien naar deze nieuwe luxe accommodatie. Gratis, maar wel in ruil voor feedback. Alle feedback is grondig doorgenomen om zo tot een nog beter product te kunnen komen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in twee modellen van de Aspect. Een 2 slaapkamer en een 3 slaapkamer variant. Voor seizoen 2014 zijn er ruim 140 stuks geplaatst op 26 verschillende Eurocamp campings. Bekijk hier een overzicht van alle campings met de Aspect stacaravan »

De meest luxe stacaravan

Aspect terrasDe Aspect stacaravan is onder andere voorzien van een ruime, stijlvolle woon-en badkamer. Het terras is extra groot en voorzien van  lounge meubilair. Onze medewerkers maken voor aankomst de bedden voor je op.

Aspect binnenSinds december 2013 is deze luxe stacaravan te boeken via onze website. Het succes is groter dan verwacht en inmiddels is de beschikbaarheid beperkt. Via onze website kunt je zoeken naar mogelijkheden of even bellen met onze klantenservice. We staan je graag te woord!

2014 en 2015
Het seizoen 2014 is nog maar net begonnen, maar wij zijn ook al bezig met het jaar erop. We verwachten dat we voor seizoen 2015 het aantal Aspect stacaravans zullen uitbreiden. Tevens zijn we bezig met de ontwikkeling van nog een nieuwe accommodatie. Meer informatie volgt snel. Hou het Eurocamp blog in de gaten!

niels

Aspect stacaravan boeken

Meer informatie en de Aspect stacaravan direct boeken »Dit bericht is 12647 keer gelezen.
Niels
Iedere dag werk ik met veel plezier voor Eurocamp in de functie als Commercial Director. Het is een eer om elk jaar opnieuw onze gasten een onvergetelijke vakantie te mogen bezorgen. We zijn continue bezig onze vakanties te verbeteren om aan alle hedendaagse eisen van onze gasten te kunnen voldoen. We zijn erg bescheiden en vergeten hierdoor soms te vertellen waar we allemaal mee bezig zijn om onze hoge kwaliteit te behouden en te verbeteren. Op dit blog wil ik dit dan ook graag met je delen. Mijn favoriete Eurocamp bestemming: Camping Domaine du Colombier (Frankrijk, Côte d'Azur)
%d bloggers liken dit: