Trouwe klant in ’t zonnetje… Ontmoet de familie Brand!

Deel op social media
Trouwe klant in ’t zonnetje… Ontmoet de familie Brand!
Familie Brand als trouwe klant in het zonnetje gezet in 2017!

De gezelligheid en de vrijheid van het campingleven én de luxe van een complete ingerichte stacaravan of bungalowtent. Dat was 40 jaar geleden het idee achter Eurocamp. En dat geldt nog steeds, al heeft de tijd niet stil gestaan! Maar wie zijn nou die gezinnen die al jaaaaaren trouw met Eurocamp op vakantie gaan? Het zijn er een heleboel – en daar zijn we enorm trots op! Daarom besloten we eens op visite te gaan bij één van die trouwe klanten. De familie Brand heeft er sinds 1992 al ruim 30 Eurocamp vakanties op zitten. ‘Gewapend’ met taart en een vrolijke bos bloemen belden we aan in Amstelveen… Benieuwd naar het gekste wat ze al die jaren meemaakten? Lees hier het interview! Als dank voor de hartelijke ontvangst en het leuke interview kregen meneer en mevrouw Brand hun vakantie dit jaar cadeau.

Ook een vakantie winnen? We zoeken meer herinneringen & foto’s!

Heb jij ook leuke herinneringen aan Eurocamp vakanties in het verleden (vóór het jaar 2007)? Of ga je al jaren met Eurocamp op vakantie? Stuur jouw verhaal – bij voorkeur inclusief foto’s – vóór 1 augustus 2017 naar informatie@eurocamp.nl o.v.v. ‘Vakantieherinneringen’! Van alle herinneringen maken we een (serie) blogartikel(en). En onder alle inzendingen verloten we nóg eens een vakantie!

Interview Familie Brand

Wat herinnert u zich van uw eerste Eurocamp vakanties?
Eurocamp was ons aangeraden door een collega. Naar welke camping we gingen? Dat weten we niet meer precies – maar we gingen altijd rondreizen langs verschillende bestemmingen in het zuiden. Bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk, Italië of Oostenrijk. We pakten dan de auto – zonder airco natuurlijk – vol en gingen met onze kinderen (en vaak nog een vriendje) op pad. Als we dan aankwamen op de camping verbaasde iedereen zich erover wat er allemaal uit onze auto kwam! De kinderen vonden de vakanties fantastisch. Ze maakten altijd direct vakantievriendjes!

Familie Brand met Eurocamp op vakantie, lang geleden

Hoe was uw laatste vakantie met Eurocamp?
We zijn net thuisgekomen van een vakantie op onze favoriete camping La Baume in Fréjus. Met ons eigen bedrijf wordt er 7 dagen per week gewerkt. Op vakantie genieten we er van dat we gewoon even niets hoeven. We ondernemen daarom ook niet zoveel op vakantie. ’s Ochtends lekker verse croissantjes halen en we nemen altijd stapels boeken mee!

Wat is er zo leuk aan camping La Baume?
Wij gaan er graag naartoe omdat de camping goed op de route naar het zuiden ligt. Ook is het er  bijna altijd mooi weer. Onze dochter is dol op camping La Baume en komt zo nu en dan een paar dagen langs. Ze gaat dan lekker haar eigen gang en vindt het zwembad heerlijk.    

Welke tips heeft u in de omgeving? Restaurants/uitjes/strandjes etc.
We gaan vaak naar ons eigen ‘privéstrandje’ in de buurt van Sainte-Maxime. Het is een rotsachtig stukje strand waar weinig mensen komen, maar wij vinden het er heerlijk – en onze hondjes ook. Of we gaan lekker op een terrasje eten in Port Grimaud. We vinden het daar veel gezelliger dan in Saint Tropez.     

Waarom bevalt Eurocamp jullie zo goed?
We zijn altijd heel tevreden. We zouden niet anders willen dan een bungalowtent. De tent is heel ruim! De tenten zijn altijd netjes, je hebt veel privacy en genoeg ruimte om de auto bij de tent te parkeren. En de bedden slapen heel goed. Je wordt ook altijd vriendelijk ontvangen. We vinden het jammer dat er steeds minder van deze tenten worden aangeboden…     

Wat is het gekste dat u heeft meegemaakt op vakantie?
Mevrouw Brand begint te lachen. “Jaren geleden was ik een keer ’s nachts naar het toilet geweest. Toen ik terug kwam in de tent en in bed stapte klonk er opeens een luide schreeuw! Ik bleek de verkeerde tent binnengelopen te zijn en bij mijn Duitse buurvrouw in bed te zijn beland. Ze was zich rot geschrokken, maar achteraf konden we er erg om lachen. In het donker lijken de tenten allemaal op elkaar…”

Familie Brand met Eurocamp op kampeervakantie, lang geledenDit bericht is 3505 keer gelezen.
Loes
Ik werk met veel plezier bij Eurocamp als Online Content & Social Media Manager. In de afgelopen jaren heb ik zelf veel mooie Eurocamp bestemmingen bekeken. Van fotoshoot in de Franse Dordogne tot vakantie aan de Côte d’Azur. Mijn ervaringen deel ik graag met je! Mijn favoriete Eurocamp bestemming is: Camping Aloha (Frankrijk, Languedoc-Roussillon)
%d bloggers liken dit: