We did it again! Eurocamp wint voor de 6e keer de Kids Vakantieaanbieder award.

Deel op social media
We did it again! Eurocamp wint voor de 6e keer de Kids Vakantieaanbieder award.

collage-1

 

Kinderen vinden Eurocamp wéér de meest kindvriendelijke reisorganisatie!

 

Op woensdag 13 januari 2016 is Eurocamp – dankzij de stemmen van bijna tienduizend kids en hun ouders – verkozen tot de ‘Kids Vakantieaanbieder van het jaar’ in de categorie ‘Kamperen XL’.

Samen met mijn dochters Iris (8) en Amber (6) stapte ik in de trein naar de Vakantiebeurs in Utrecht om namens Eurocamp de award uitreiking bij te wonen. Het was niet moeilijk om de dames mee te krijgen naar dit ‘zakelijke event’. Op het programma stond immers een 30 minuten durende Soepkippenshow van hun favoriete duo Ernst & Bobbie. “Je bent een soepkip!” klonk het regelmatig over en weer in de treincoupé – we hadden er zin in!

collage-2

Op naar het Kids Vakantiegids podium

We dwaalden even door verschillende werelddelen – kochten een Italiaans ijsje – en kwamen rond 15:00 uur aan bij het Kids Vakantiegids podium. Gezellig, collega Stefan stond ons hier al op te wachten. We vielen midden in de Kids Mascotte van het jaar verkiezing. De meest populaire mascottes – van verschillende reisorganisaties – waren hier in een strijd verwikkeld om aan te tonen wie de allerleukste, allerliefste én aller grappigste was. Met een glas cola en een bitterbal in onze hand bekeken Stefan, Iris en ik de shows, terwijl Amber niet weg te slaan was bij mascotte Alice. Ze bleef haar maar knuffelen. Uiteindelijk gingen de wasberen Randy & Rosie er met de winst vandoor. “Zo zielig voor Alice!” – vond Amber.

collage-3

Ernst & Bobbie – de Soepkippenshow

Maar ze was dit al gauw vergeten toen het hoogtepunt van de middag aanbrak: het optreden van Ernst & Bobbie. Vlak voordat de Soepkippenshow losbarstte, hadden we ze al gespot achter het podium. Zowel Amber als Iris mochten met Bobbie op de foto. Ze hadden Ernst & Bobbie vorig jaar al gezien in de schouwburg, maar nu waren ze wel heel dichtbij! Hún dag kon al niet meer stuk. Ik moest alleen nog even die Award in de wacht slepen…

De Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award-uitreiking

The show was over – en toen kwam het moment waar we echt voor gekomen waren. De ‘Kids Vakantieaanbieder van het jaar’ award uitreiking! Uit ruim 70 inschrijvingen nomineerde de vakjury per categorie drie deelnemers. Vervolgens bepaalden bijna 10.000 kids en ouders de winnaars door in december en begin januari te stemmen via de Kids Enquête.

Amber & Iris vonden het zó gezellig dat ze spontaan de kinderen die officieel waren aangewezen als ‘Kids Vakantiegids Detectives’ hielpen met het uitreiken van de bloemen en awards aan de winnaars van de andere categorieën.

Toen kwam de uitreiking van onze categorie, Kamperen XL. Iris fluisterde me nog snel even toe: “Mam het geeft niet als we niet winnen, het is nu ook al een hele leuke dag!”. De strijd ging dit jaar tussen Farm Camps, RCN Vakantieparken en Eurocamp. We werden alle drie op het podium gevraagd en de spanning steeg. Toen we onze naam hoorden waren we door het dolle heen. YES! We hebben hem weer!

collage-4

Faciliteiten speciaal voor kinderen

Dat we maar liefst 60% van de stemmen hebben gekregen, is voor ons het bewijs dat kinderen nog steeds het liefste voor kamperen en de campingvakanties van Eurocamp kiezen. Faciliteiten speciaal voor kinderen zoals Eurocamp kidsclubs, campings met disco, slapen in een boomhut of kamperen naast de giraffen voor kinderen van alle leeftijden. We bedanken iedereen die op ons gestemd heeft!  We zijn er – voor het zesde jaar op rij – nog steeds enorm blij mee!Dit bericht is 4432 keer gelezen.
Eileen
In de 15 jaar dat ik bij Eurocamp werk als E-commerce manager heb ik al vele bestemmingen bezocht. Zelf ga ik het liefst op vakantie naar Italië met mijn man en 2 dochters. Genieten van leuke stadjes, het heerlijke Italiaanse eten en de mooie campings natuurlijk.
%d bloggers liken dit: