De favoriete camping van Claudia: camping Baia Domizia

Deel op social media
Rate this post

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Camping Baia Domizia, Toscane, Itali?

Ik (23) zou n?g wel een keer terug willen naar camping Baia Domizia! In het altijd zonnige zuiden van Itali? direct aan het strand. Een camping waar ieder tienerhart sneller van gaat kloppen! Nog nooit eerder ging ik met mijn ouders twee keer naar dezelfde vakantiebestemming. Maar deze keer kwamen ze er niet onder uit..

Tijdens de autoreis lag ik heerlijk op de achterbank te dromen van alle vakantieavonturen die me te wachten stonden. Een koffer vol vakantiekriebels. Toen zag ik in de verte de vlaggen hoog boven de receptie wapperen. De vakantie kon beginnen!

Vakantiedag 1: camping Baia Domizia

De eerste dag op camping Baia Domizia begon met ons traditionele vakantieontbijt: verse ciabatta?s en cannoli met chocoladevulling. Daarna opwarmen in de zon en het zwemparadijs induiken. Nadat ik op alle mogelijke manieren van de kant was gedoken, ging ik tijdens de si?sta naar het strand. Non-stop vakantie vieren?

Op camping Baia Domizia ligt het strand aan je voeten. Hou je niet van zand tussen je tenen? Er is een heerlijk solarium van gras. Net iets hoger gelegen dan het zandstrand, douches bij de trap omhoog en een mooi uitzicht op zee. Ideaal!

Nieuwe vrienden waren diezelfde dag nog gemaakt. Was dit niet aan het zwembad, dan wel op het strand. Of bij het dagelijks beachvolleybaltoernooi. Samen gingen we na het eten naar de Gelateria voor overheerlijk Italiaans schepijs. Even gluren bij het entertainment van die avond. Dansen in de campingdisco en als afsluiter naar Disco Windsurf net buiten de camping.

Nog veel meer vakantiedagen om van te genieten:

Na een eerste dag vol nieuwe vrienden en ervaringen lag ik in bed te dromen van de nieuwe dingen die ik nog ging ontdekken. Bezoeken aan Rome, Napels, Pompeii, de Vesuvius en de Amalfikust. Dit is mijn favoriete camping waar de vakantie tot twee keer toe perfect was!

Tip: Als je naar Rome gaat, pak de snelweg A1 tussen Napels en Rome. Rijd naar metrostation Monte Compatri, gelegen in een buitenwijk van Rome. Hier kun je parkeren en binnen no time zit je met de metro in het hart van Rome!

Dit is mijn vakantieherinnering en wat is die van jou?

Heb jij ook zo?n mooie vakantieherinnering? Deel deze mooie momenten met ons, wij horen ze graag!

claudiaDit bericht is 10596 keer gelezen.