Eurocamp is meest kindvriendelijke reisorganisatie van 2020

Deel op social media
Rate this post

De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op zondag 19 januari onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020. Eurocamp neemt voor de 10e keer op rij de felbegeerde Award voor Kamperen XL mee naar huis!

Meer dan 8.200 stemmen

Ruim 8.200 kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar competitie. De uitreiking gebeurde tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs. De presentatie was in handen van Kaj van der Voort, die voorafgaand aan de Award-uitreiking een spetterende show gaf, samen met een dertigtal Kids Vakantiegids Detectives

Eurocamp wint kamperen XL Award 2020

Eurocamp heeft de naam als meest kindvriendelijke aanbieder van kampeervakanties weer hoog weten te houden. Met 62% van de stemmen namen wij de Kamperen XL-Award mee naar huis. Voor de 10e keer op rij!

Maar liefst 3 nominaties voor Eurocamp

Eurocamp werd in totaal voor maar liefst 3 categorieƫn genomineerd. Uiteindelijk zijn we eerste geworden in de categorie Kamperen XL! In de categorie Glamping XL en Baby vakanties zijn we in de top 3 geƫindigd.


Dus voor de beste kampeerervaring met het hele gezin, zit je bij Eurocamp op het juiste adres!Dit bericht is 4265 keer gelezen.