Wij steunen UNICEF

Deel op social media
Rate this post

logo-unicef-eurocamp

Op uitnodiging van Herman van der Velde (directeur Djoser) heb ik samen met mijn collega Anneke een speciale uitzending van de Tros TV Show mogen bijwonen. Deze aflevering, gepresenteerd door Ivo Niehe, was geheel gewijd aan kinderrechtenorganisatie UNICEF. Na afloop van deze aflevering waren wij beiden nog meer onder de indruk van het al goede werk wat UNICEF wereldwijd doet voor kinderen.

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat we ons steentje bijdragen aan goede doelen. Voorheen waren dit vooral verschillende kleine initiatieven. Sinds vorig jaar hebben wij besloten om ons volledig in te zetten voor ??n goed doel: UNICEF.

Eurocamp steunt UNICEF

Wij steunen het goede werk van UNICEF door er aandacht aan te besteden in bijvoorbeeld onze brochure, website en email nieuwsbrief. Medewerkers van Eurocamp Nederland zijn allen donateur van UNICEF. Daarnaast vragen wij (uiteraard geheel vrijblijvend) onze gasten bij iedere Eurocamp boeking een bedrag van ? 2,50 te doneren. Wij zullen dit bedrag vervolgens verdubbelen naar ? 5,-.

Lees meer over de Eurocamp samenwerking met UNICEF.

Wilt u ook het goede werk van UNICEF steunen, dan kan dit via unicef.nl

niels

 Dit bericht is 9716 keer gelezen.