Heimwee Naar Vakantie -Playlist

Deel op social media
Rate this post

Heimwee naar vakantie?

Luister de Eurocamp #HeimweeNaarVakantie-spotify lijst en je bent weer even op vakantie!

Eurocamp team

Heb jij ook heimwee naar de vakantie? Door de Corona crisis zit reizen er voorlopig niet in… Wij zouden Eurocamp niet zijn als wij niet op zijn minst jouw heimwee naar vakantie proberen te stillen. Daarom geven wij je met alle liefde het vakantiegevoel! Even terug naar al die fijne herinneringen van vorige vakanties! Samen met alle medewerkers van Eurocamp hebben we geprobeerd een Spotify lijst samen te stellen van onze eigen zomerhits. We hebben ze voor je gebundeld zodat jij wellicht ook het gevoel van vakantie terug kan krijgen. Zo waan jij binnen no-time in een hangmat met een heerlijk cocktail aan het strand.  Dus vergeet de Corona crisis en luister naar de Eurocamp #HeimweeNaarVakantie playlist:

Onze #HeimweeNaarVakantie -playlist staat bomvol zonnige hits, waar je ongetwijfeld vrolijk van wordt! Met klassiekers als ‘Walking on Sunshine’ van Katrina and the Waves, guilty pleasures als ‘Going to Ibiza’ van de Vengaboys en nieuwere muziek zoals ‘This Girl’ van de Kungs. De ultieme summer vibes, dat wordt genieten!  

Nog een kleine tip voor als we weer écht op vakantie mogen. Zorg dat je jouw favoriete Spotify lijst download, dan heb je altijd je lievelingsmuziek bij de hand, ook als er geen 4G of Wifi is!

Spotify #HeimweeNaarVakantie lijst

Heb jij nog een vakantienummer die niet mag ontbreken aan onze lijst? Geef het aan via het opmerkingen-veld onderaan deze blog, en wij voegen hem toe aan de HeimweeNaarVakantie-playlist. Op deze manier wordt de heimwee naar vakantie wellicht iets minder en creëren we samen een mooie playlist met muziek voor het vakantiegevoel én alle vakanties die er hopelijk snel weer komen! Namens alle medewerkers van Eurocamp: Heel veel luisterplezier en sterkte in deze tijd!Dit bericht is 2262 keer gelezen.