Leukewereld.be – 7 redenen waarom glamperen met kinderen een leuk idee is

Deel op social media
Rate this post

Glamperen met kinderen in een boomhutMamablogster Lobke van Leukewereld.be ging samen met haar lief en twee kinderen op vakantie met Eurocamp en combineerde een boomhutvakantie samen met een verblijf in een safaritent van Eurocamp. Fijn glamperen met kinderen. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel haar review!

?Kinderen hebben niet meer nodig dan zon, een zwembad, wat speeltuintjes en hun fiets, leve het campingleven!?

 

De laatste week van augustus reden we met ons gezin richting Frankrijk naar camping Le Val De Bonnal voor onze jaarlijkse gezinsvakantie. We wisten niet goed wat we mochten verwachten dus we waren wel benieuwd. De controlefreak in mij stelt op voorhand meestal hoge eisen en heeft vaak vooroordelen, maar al na dag ??n op de camping besloot ik van dit in de toekomst niet meer te doen en dat er diep vanbinnen misschien toch een kampeermeisje schuilt in mij. Less is more! Kobe en Frauke waren dolgelukkig met hun zwembad, hun meer, heel veel zon, hun fiets, toffe speeltuintjes en buitenlandse vriendjes. Dit was echt een topvakantie op een fantastische camping! Waarom? Ik geef jullie graag 7 redenen waarom we morgen opnieuw zouden vertrekken.

1. Onze vakantie was nog nooit zo goed voorbereid, want de service van Eurocamp voor ons vertrek was super! In onze mailbox kregen we een vakantiechecklist met jonge gezinnen paklijst en een inventaris zodat we goed konden inschatten wat we wel en niet moesten meenemen. We vulden online in hoe laat we zouden arriveren zodat de medewerkers van Eurocamp alles netjes konden klaarmaken voor onze komst. We kregen op voorhand een mailtje met leuke tips in de omgeving van onze camping. En een dagje voor ons vertrek kregen we nog een smsje met extra informatie. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door een sympathieke medewerkster die ons meenam naar onze?boomhut en alles haarfijn uitlegde.

Glamperen met kinderen in een Eurocamp safaritent

2. Glamperen met kinderen is kamperen met luxe en dat kan in verschillende accommodaties, wat het extra leuk maakt! Via Eurocamp ontdekten we leuke glamping accomodaties zoals een boomhut en een safaritent, dus we besloten om in ??n vakantie de twee accommodaties te combineren met twee overnachtingen in een boomhut en vijf overnachtingen in een safaritent.

Glamping - glamperen met kinderen in een Eurocamp safaritent

3. Dankzij een verblijf in onze boomhut gaven we Kobe en Frauke een unieke ervaring mee! 4 meter boven de grond sliepen we ondanks de 6 slaapplaatsen met 4 in ??n bed om mekaar te verwarmen, geen betere manier om kwaliteit-tijd te vieren dan gezellig samen in een boomhut te overnachten. En dat terwijl je in de ochtend wakker word door het gefluit van de vogeltjes en als je geluk hebt zelfs eekhoorntjes spot. Van een toppertje gesproken!

Glamping - glamperen in een boomhut op camping Le Val de Bonnal

4. Een beetje meer luxe is echt niet overbodig voor een gezin met kleine kinderen op een camping. Wie een luxekampeerplaats boekt, hoeft zijn auto niet vol te proppen met kinderspullen, want dat was allemaal ter beschikking bij Eurocamp! Alles wat je nodig hebt, is aanwezig in de tent. Een keuken, servies, een koelkast, een eettafel en eetstoelen, zelfs een ventilator stond er! Zelfs strandlakens, dekbedden, kinderstoelen en een potje hoefden we ook niet mee te sleuren van thuis. Bovendien konden we bij de receptie van Eurocamp gezelschapsspelletjes en buitenspeelgoed lenen, dus ook dat hoefden we niet mee te sleuren.

Glamping - Zwemparadijs op Eurocamp camping Le Val de Bonnal

5. We kregen extra tijd cadeau en dat is het grootste cadeau dat je kan hebben op vakantie! We hoefden geen borg te betalen en we moesten geen grote kuis doen, wij ruimden onze tent goed op en lieten alles bezemschoon achter, maar we hoefden dus niet zo hard te werken tijdens onze vakantie en zo konden we ons meer bezighouden met de kinderen.

Glamping - Uitzicht vanaf de boomhut op camping Le Val de Bonnal

6. Onze kinderen vonden de camping-ervaring geweldig! Dankzij aangepaste kinderanimatie, meerdere speeltuinen, een rivier , een groot meer was er meer dan genoeg te doen om hen bezig te houden.?Camping Le Val De Bonnal was echt gericht op kinderen dankzij hun vele kinderfaciliteiten.

7. Een glampeervakantie is voor elke gezin genieten dankzij de gezelligheid en de gemakkelijkheid van het ?glamperen?! Kobe en Frauke maakten veel vriendjes en moeder en vader genoten van de rust en de vrijheid! Iedereen content!

LobkeDit bericht is 7256 keer gelezen.