6 redenen waarom een vakantie in de meivakantie een heeeel goed idee is!

Deel op social media
5/5 - (2 stemmen)

Meivakantie zonsondergang - Eurocamp

Spring is in the air! Heb jij ook de lentekriebels helemaal te pakken? Je zonnebril weer opgezet… Een grote voorjaarsschoonmaak gehouden… Vakantieplannen gemaakt… Wanneer ga jij er weer op uit richting de zon? Mijn advies: wacht niet tot de zomer maar kies voor?de meivakantie! Waarom? Ik geef je?6 redenen?.

1. De meivakantie begint v??l eerder dan de zomervakantie?

Over 97 dagen beginnen de eerste zomervakanties. Over 27 dagen begint de meivakantie. Even rekenen. Dat is 70 dagen minder lang wachten totdat je vrolijke zomeroutfits weer uit de kast kunnen, je het warme strandzand tussen je tenen voelt en je een slok van je eerste zomercocktail neemt? 70 dagen! Need I say more?

Meivakantie camping 2016

2. Je kan voor de helft van de prijs op vakantie?

De meivakantie valt bij Eurocamp gewoon onder het laagseizoen. Dat betekent dat je in de meivakantie heel voordelig – vaak wel voor de helft van de prijs van de zomervakantie – ??n of twee weken weg kan. Dat maakt je vakantie natuurlijk twee keer zo leuk! Je hoeft niet te bezuinigen op ijs, leuke activiteiten of hippe zomerkleding.

3. Er is meer ruimte voor jou en je gezin?

Laten we eerlijk zijn; in de zomervakantie is het druk op de campings. Alle vakantiegangers uit Frankrijk, Duitsland, Spanje en Itali? willen tegelijk een ligbed bij het zwembad, een tafel in het restaurant, van de spannende glijbaan in het zwembad en meedoen met die leuke duiklessen of paardrijtochten. In de meivakantie zitten de campings niet helemaal vol en ben je er samen met andere Nederlandse gezinnen. Vakantievrienden zijn zo gemaakt. En er is volop ruimte in het zwembad, restaurant en sportcentrum voor jouw gezin! Dat is veel relaxter, toch?

Strandvakantie in de meivakantie

4. Het is altijd mooi weer?in mei

?Maar in de zomer is de kans op mooi weer toch veel groter?? ? hoor ik je denken. Dan heb je waarschijnlijk nog niet van de Mooi Weer Garantie van Eurocamp gehoord. Wordt er slecht weer voorspeld? Bel dan?gewoon onze klantenservice! Zij boeken je vakantie GRATIS om naar een andere camping waar het weer veel beter is. Zo is de kans op mooi weer in de meivakantie ook 100%!

5. Je kan filevrij naar je vakantiebestemming ? of spring in het vliegtuig?

In de meivakantie zijn er veel minder vakantiefiles dan in de zomer. Liever nog minder risico lopen of vertraging tijdens je reis? Rijd dan filevrij op zondag of op een doordeweekse dag. Bij Eurocamp kies je zelf op welke dag van de week je wilt aankomen en vertrekken. Wel zo prettig met een drukke baan en een actief gezinsleven. Of scoor goedkope vliegtickets en vlieg helemaal snel naar de zon!

In de Meivakantie met de auto naar de camping zonder file

?6. Een jaartje geen rommelmarkt en oud-hollandse spelletjes

Valt Koningsdag dit jaar in jouw meivakantie? Dan is dit je kans om een jaartje te ontsnappen aan deze traditie ? hoe leuk hij ook is. Verruil de rommelmarkt, het koekhappen en het spijkerpoepen voor bommetjes in het zwembad, gezellige barbecues en culturele hotspots. Je kinderen hiervan overtuigen is ook een koud kunstje. Ik zou het wel weten?

BBQ in de meivakantie op de camping

Meivakantie top 10

Benieuwd welke campings andere gezinnen dit jaar kiezen voor hun meivakantie? Dit is onze meivakantie top 10 van 2016:

  1. Camping Marina di Venezia
  2. Camping La Croix du Vieux Pont
  3. Camping Holiday Green
  4. Camping Norcenni Girasole Club
  5. Camping La Baume
  6. Camping Baia Domizia
  7. Camping Playa Montroig
  8. Camping St. Avit Loisirs
  9. Camping Bella Italia
  10. Camping Duinrell

 

Spring Sale: Tot 40%?korting op je meivakantie van 2016

Ook zin gekregen om over 27 dagen je koffers te pakken?? Boek nu een zonnige meivakantie en krijg tijdelijk tot 40% korting. Laat de vakantievoorpret beginnen!

 

 

 Dit bericht is 10909 keer gelezen.