Mommy To Be: Review camping La Croix du Vieux Pont vlak bij Parijs – vakantie met dreumes

Deel op social media
5/5 - (2 stemmen)

voor camping La Croix Du Vieux Pont review

Blogger?Shirley van?Mommy To Be?probeerde een Avant stacaravan van Eurocamp uit. Ze ging met haar gezin naar La Croix du Vieux Pont, vlak bij Parijs. Benieuwd?hoe haar vakantie met dreumes was? Lees dan snel haar review!

Een nieuwe kans voor de camping… kamperen in een?stacaravan op camping La Croix du Vieux Pont!

Vroeger kampeerde ik ontzettend vaak met mijn ouders. Eenmaal uit huis vertelde ik mijn vriend dan ook dat ik dat nooit meer wilde. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad tijdens die kampeersessies met mijn ouders en broertje, maar had nu toch een voorkeur voor hotels gekregen. Geen rompslomp maar alleen een kamer betrekken en jezelf vermaken. Maar toen werd ik moeder en kreeg ik een kindje dat alleen maar buiten wil zijn. Rennen, vliegen, spelen, zwemmen, gek doen. Er zat niets anders op dan een camping een nieuwe kans te geven. We kozen uiteindelijk voor camping La Croix du Vieux Pont, vlak bij Parijs. Ten eerste omdat dat qua kilometers goed te doen was; ten tweede omdat we graag in de nieuwste Avant stacaravan wilden verblijven. Best of both worlds; het buiten zijn van de camping en de gemakken van een eigen ruimte zonder rompslomp.

Camping La Croix Du Vieux Pont, vlak bij Parijs

Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik de caravan binnenstapte. Dit was fantastisch. Een mooie ruime living, goede slaapkamers, een eigen toilet en douchecabine (weg met die wc-rol over de camping) en een keuken met vaatwasser, oven en magnetron. Ik voelde me direct op mijn plek en toen ik Skyler dolgelukkig over de houten veranda zag rennen en met water zag spelen, wisten mijn vriend en ik het gelijk; dit is zeker niet de laatste keer geweest dat we naar een Eurocamp camping gingen.

Nieuwe Eurocamp Avant stacaravan

De camping waar wij verbleven was ruim opgezet. Een prachtig natuurlijke omgeving, met mooie vijvers en voorzieningen. Mooie zwembaden met zowel buiten- als binnenverblijven, restaurants waar je kunt eten of iets kunt afhalen, een bakkertje waar je de lekkerste, vaak warme, broodjes kunt halen ?s ochtends en een caf? met ijsjes waar we toch wel regelmatig kwamen in die week dat we daar verbleven.

Overdekt zwembad met waterspelen op camping La Croix Du Vieux Pont

De kidsclub is ook zeker een aanrader; voor kindjes vanaf 0 jaar zijn er verschillende activiteiten. Een tentje met knutselspulletjes, zwemlessen, fietslessen, speurtochten, gewoon speeltoestellen, noem het maar op. En heeft je kind geen zin om daar aan deel te nemen? In de verschillende speeltuinen vermaakt hij of zij zich ook uitstekend. Om nog maar te zwijgen over het aangelegde strandje in het midden van de camping. Ja, ook nog eens een strand!
Eurocamp kinderclub - knutselen, spelen en meer

Ik ben absoluut teruggekomen op mijn eerdere conclusie; kamperen is toch nog zeker iets voor mij. Zeker nu ik moeder ben en heel graag met de kleine spruit op vakantie wil. Spullen in de auto en rijden naar bestemming. Als ik het dolgelukkige koppie van mijn zoontje zie toen hij in de gehuurde bolderwagen over de camping getrokken werd, maakt mijn hart weer een sprongetje. Ja hoor Eurocamp, wij komen zeker terug!.

Stel je vraag aan blogger Shirley

Wil je een vraag stellen aan blogger?Shirley over haar vakantie met dreumes en haar review van de luxe stacaravan in Frankrijk? Laat dan een reactie achter en zij geeft graag antwoord! Ben je enthousiast geworden over een luxe stacaravan in Frankrijk? Hier vind je nog meer informatie over de stacaravan?Avant?en camping La Croix du Vieux Pont.

 Dit bericht is 10781 keer gelezen.