Stefan beoordeelt camping Sanguli in Salou. Eindoordeel: 9.5!

Deel op social media
4.1/5 - (7 stemmen)

In juni bezocht Stefan samen met zijn vriendin Rianne camping?Sanguli in Salou. Dit is voor 2018 onze snelst uitverkochte camping. Lees hier waarom!

Bijna een pretpark…

Sanguli in Salou is een waanzinnig mooie camping, die super goed wordt onderhouden. In 2017 is de camping verder gegroeid met het ?Afrika? themadeel. Het lijkt bijna een pretpark! Ik verbleef in de Masai Lodge. Splinter nieuw! Er zit een erg goede airco/verwarming in en het design is helemaal in Afrika-stijl. Al met al de modernste en fijnste glamping-accommodatie waar ik ooit in heb gekampeerd.

Camping Sanguli - Masai lodge inrichting

Vier (!) zwembadcomplexen

Camping Sanguli in Salou barst van de faciliteiten. Er zijn maar liefst 4 zwembadcomplexen verdeeld over de hele (900 meter lange) camping, waardoor er altijd een leuk zwembad dichtbij is. Ook zijn er 3 supermarkten, een bakker met verse broodjes, restaurants en bij bijna ieder zwembad is er een bar. Er rijdt een treintje over de camping van 11:00 – 14:00 en van 15:00 – 19:00. Handig als je naar het strand wil, maar meestal is lopen sneller?

Camping Sanguli - Afrika zwembad

In de buurt van Salou

Als je het spoor en de hoofdweg oversteekt ben je al op de mooie boulevard van Salou. Op 1 km afstand ligt de haven en op 3 km lopen het echte oude centrum van Salou. Op de camping is er entertainment en een kinder(oppas)club aanwezig. De bushalte ligt letterlijk voor de ingang van? camping Sanguli. Hier stap je in de bus naar Salou (5 minuten), PortAventura (15 minuten), Reus (30 minuten), Tarragona (40 minuten) en de andere richting op naar het centrum van Cambrils (20 minuten).

Camping Sanguli - uitzicht vanaf de Masai Lodge

Camping Sanguli - treintje

Eindoordeel camping Sanguli: een 9.5!

De medewerkers zijn erg goed en vriendelijk. Na dagje uit kwamen we terug en bleek er een waterleiding gesprongen te zijn. Met de telefoon die in onze Masai Lodge aanwezig is belden we direct de receptie en 15 minuten later was er al iemand om de leiding te repareren. Goede en snelle service dus!

Hier mijn rapportcijfers voor camping Sanguli in Salou:

Ligging: 9

Faciliteiten: 9

Accommodatie:? 10

Service:? 10Dit bericht is 11796 keer gelezen.