To book, or not to book

Deel op social media
5/5 - (1 stemmen)
Eurocamp Flex & Relax garantie

Boeken, of nog niet boeken… dat is de vraag. In deze bizarre tijd durf je bijna geen vakantie te reserveren, want wat als er weer een uitbraak komt… Maar aan de andere kant; nu is er nog plek op die populaire camping. Dilemma’s. Wij helpen je graag om de keus wat makkelijker te maken. Wij beseffen dat deze buitengewone tijden om buitengewone extra service vragen, dus gaan wij verder dan ooit om jou onbezorgd te laten genieten met onze unieke Flex & Relax garantie. Zo kun jij een vakantie boeken zonder zorgen!

Wat houdt de Flex & Relax garantie in?
Als je nu je vakantie voor 2021 boekt, heb je alle flexibiliteit om jouw vakantie nog aan te passen, of om zelfs je geld terug te krijgen als er toch een corona-uitbraak is. Dus, no worries, plan je volgende vakantie en relax! We zetten alle voordelen nog eens op een rij.

 1. Geld Terug Garantie
  Kan de vakantie niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies van de overheid? Balen! Bij Eurocamp kun je kiezen om de vakantie om te boeken naar een ander moment of een andere camping  of je kiest voor de welbekende voucher en boekt binnen een jaar een andere mooie vakantie. Toch liever geld terug? Geen probleem. Geef het bij ons aan na ontvangst van de voucher en wij gaan het in orde maken!
 2. Gratis omboeken
  Bij Eurocamp kon je altijd al tot 7 dagen voor vertrek je vakantie nog omboeken, omdat de zon zich nou eenmaal niet laat sturen. Dus wil je last minute toch nog iets wijzigen, geen probleem. Je hebt keus uit meer dan 180 topcampings! Een andere datum mag natuurlijk ook. Voor 2021 hebben we deze service nóg flexibeler gemaakt. Je kunt tot 1 dag voor vertrek je vakantie omboeken. Je mag hier gebruik van maken als je bijvoorbeeld door overheidsbeperkingen niet kunt vertrekken. Of omdat jij of iemand uit je reisgezelschap positief test op Corona. Wij begrijpen dat je dan liever op een ander moment wilt genieten van je vakantie.
 3. Kosteloos annuleren
  Boeken of niet boeken. Tja, het blijft een lastige vraag. Weet in ieder geval dat je tot 1 februari kosteloos kunt annuleren bij Eurocamp. Natuurlijk vinden wij het jammer als je de vakantie afzegt, maar we begrijpen het. Je ontvangt je geld weer retour, daar doen we niet moeilijk over.
 4. Lage aanbetaling van € 99,-
  Bij Eurocamp hoef je slechts een aanbetaling van €99,- te doen. Wanneer betaal je de rest? Acht weken voor vertrek moet het hele bedrag binnen zijn.  En in het geval van een negatief reisadvies betaal je nog later. Zie punt 5.
 5. Boek nu, betaal later
  Bij je boeking betaal je een aanbetaling van € 99,- bij Eurocamp. De rest betaal je acht weken voordat jouw vakantie begint. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat jouw vakantiebestemming plots een negatief reisadvies krijgt. Wij snappen dat het vervelend is als je dan net alles hebt betaald, daarom mag je, bij een negatief reisadvies op het moment van betalen, de restbetaling uitstellen tot 2 weken voor vertrek. Dat scheelt!
 6. Aangesloten bij ANVR & SGR
  Eurocamp is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Dat betekent een vakantie volgens hoge kwaliteitseisen én met alle garanties. En dat is nu belangrijker dan ooit, want wat er ook gebeurd, jouw geld is veilig als je boekt bij een organisatie die aangesloten is bij de SGR.
Eurocamp Flex & Relax garantie

Helaas kunnen wij niet de toekomst voorspellen, maar we kunnen wél leren van de afgelopen maanden. Daarom hebben wij de Flex & Relax garantie in het leven geroepen, zodat wij met je meedenken en er zoveel mogelijk voor jou zijn. Succes met het maken van de beslissing: to book or not to book, en blijf vooral gezond! Dan maken we snel weer samen de mooiste vakantieherinneringen!  Dit bericht is 2353 keer gelezen.