Vadersenmoeders test camping La Vallee in Frankrijk voor het Eurocamp blog

Deel op social media
3.2/5 - (5 stemmen)

Marion van Vadersenmoeders ging samen met een vriend en haar zoon op vakantie met Eurocamp en verbleef op camping La Vallee in Normandi? (Frankrijk). Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan snel haar review van deze camping!

IMG_8463b

 

Samen met mijn zoon (11) en een goede vriend heb ik dit jaar vakantie gevierd in Frankrijk op camping La Vallee in Normandi?, met stip mijn lievelingsvakantieland. Het land biedt alles wat ik leuk vind en het grootste voordeel: Ik kan er gewoon naar toe rijden. Niks geen gedoe met vluchtvertragingen, zodat je ergens uren kan wachten tot je eindelijk eens kunt vertrekken. Niks verkrampt en opgevouwen zitten in een veel te krap ingedeeld vliegtuig. Nee, gewoon lekker comfortabel in mijn eigen auto, met de airco voor de broodnodige verkoeling. Favoriete muziek op en af en toe een stop, voor wat warme koffie en wat lekkers. De vakantie begint hierdoor direct bij vertrek.

Als je nou een luxe stacaravan Avant?hebt geboekt, zoals in ons geval in Houlgate (Frankrijk), op de prachtige camping ?La Vallee?, dan wil je uiteraard ook wat van de inspirerende omgeving zien. Bij de ANWB hebben ze boekjes over de streek Normandi?, vol tips en routes die je kunt rijden. Tijdens ons achtdaagse verblijf op deze camping, hebben wij een paar van die routes gereden. De omgeving waar je doorheen rijdt, is meer dan inspirerend, waarbij een oase van rust over je neer daalt en je kunt genieten van verbluffende uitzichten.

IMG_8475

Eenmaal weer terug op de camping, kun je genieten van het zwembad welke is omringd door gratis ligbedden. Nog even genieten van de zon, die zijn stralen goed heeft laten zien tijdens ons verblijf. Op een enkele regenbui na, konden wij volop van het ?buitenleven? genieten. Overigens kun je op deze camping ook prima zwemmen tijdens een regenbui ? hetgeen mijn zoon ook heeft gedaan ? aangezien er ook ??n zwembad is voorzien van een overkapping.

zwembadnr014

IMG_8434

Ondanks het heerlijke buitenleven, is het ook prima vertoeven binnen in de luxe stacaravan Avant. En van verveling hoeft trouwens op deze camping ook geen sprake te zijn, want het biedt volop vertier, voor diegenen die hier van houden. Wij kozen vooral voor de rust en ook die is volop aanwezig. Ondanks de grootte van de camping, hebben wij het toch als rustig ervaren.

Laat je ook inspireren door het prachtige Normandi??! Het is niet voor de niets al jaren ??n van de meest populaire bestemmingen in Frankrijk!

MarionDit bericht is 7586 keer gelezen.