Waar gaan we heen? Citymom gaat naar Toscane!

Deel op social media
Rate this post

 

IMG_5102

Liesbeth van Citymom.nl ging met haar gezin?op vakantie naar Itali??en testte ??n van de meest indrukwekkende campings van Toscane: Park Albatros. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel deze review!

?Mama, we willen op vakantie? roepen onze twee meiden van bijna vijf jaar oud. Zo gezegd, zo gedaan.

We willen allemaal naar Itali?. Toscane. Met het vliegtuig. Hoera! Heel veel tijd om een leuke camping te zoeken hebben we niet. We gaan aan onze keukentafel zitten en willen diezelfde avond nog een besluit nemen.

Via de website van Eurocamp gaan we zoeken. De zoekfuncties zijn lekker overzichtelijk en binnen no-time hebben we onze voorkeuren aangegeven. Vakantie met kinderen? ?Check?. Itali?? ?Check?. Zwembaden? ?Check?! Wat prettig is, is dat je makkelijk door wordt gelinkt naar de faciliteiten die betrekking hebben op, in ons geval, kinderen. Want eerlijk is eerlijk: als ouders heb je pas een lekkere vakantie als je kinderen het naar hun zin hebben. En dan is het zeer prettig dat de site waar je boekt met je meedenkt en je allerhande extra opties biedt. Wil je een camping met zwembaden? Of liever disco?s? Little Eurocampers? Met een druk op de knop word je van alle info voorzien. Handig! Het wordt camping Park Albatros.

collage 1

Wij gaan vliegen, wat betekent dat we geen schepjes, emmertjes, jeu de boules, een bal of andere soortgelijke dingen zullen meenemen. Zelfs om 21.30u ?s avonds kunnen we via Whatsapp nog onze vraag stellen. Het blijkt dat bij de receptie van Eurocamp op onze camping standaard gevarieerd speelgoed aanwezig is dat we kosteloos mogen lenen. En als we groter speelgoed willen, zoals bijvoorbeeld een speeltent, dan kunnen we dat bijboeken. We gaan deze vakantie voor gemak, en dus boeken we ook meteen het welkomstpakket, boodschappenpakket, linnenpakket en strandlakenpakket erbij.

Eenmaal op camping Park Albatros verloopt de aankomst ook erg prettig. De medewerkers begroeten ons altijd met een vriendelijke glimlach, geven duidelijke uitleg over waar we terecht kunnen voor vragen en vragen bij vertrek ook hoe het ons is bevallen. Heel behulpzaam maar niet te.

collage 2

We zitten negen dagen lang in een leuke designstacaravan. Klein maar fijn en met een groot terras en lekkere ligbedden. Onze meiden slapen in een stapelbed, iets dat ze te gek vinden! Alles is aanwezig. Het ontbreekt aan niets.

Inmiddels zijn we weer thuis. Het was onze eerste vakantie die we via Eurocamp hebben geboekt en we doen het volgende keer zeker weer. We hebben genoten!

 

 Dit bericht is 14729 keer gelezen.