Wat is er zo leuk aan een zomerbaan als campingmedewerker?

Deel op social media
4.6/5 - (9 stemmen)
collage.fw

Zomerbaan als Eurocamp campingmedewerker

Even voorstellen?

Mijn naam is Lauren en kom uit de buurt van Den Haag. ?s Winters werk ik in de sneeuw. In het zomerseizoen wil ik graag op een camping in het buitenland werken. Daarom ging ik bij Eurocamp solliciteren op een vacature voor een zomerbaan.

Afgelopen zomer heb ik voor het eerst een seizoen meegedraaid. Zes maanden op de prachtige camping Baia Domizia in Campania in Zuid Itali?. De camping ligt aan het strand en het was er – bijna – elke dag 30 graden. Met een team van vijf campingmedewerkers van Eurocamp, hebben wij keihard gewerkt en ervoor gezorgd dat de gasten een goede vakantie hadden.
Eurocamp campingmedewerker

De dag van een campingmedewerker

In de ochtend maakten wij alle stacaravans en bungalowtenten gereed voor nieuwe gasten. Daarna begonnen de receptie uren waar we iedereen welkom heetten, incheckten en naar hun accommodatie brachten. Zaterdag was altijd de drukste dag, omdat er veel mensen vertrekken en weer nieuwe gasten aankomen. Na zo?n drukke dag is het des te fijner om met het hele team te ontspannen en de dag door te praten.

Eurocamp receptie

Wat is er zo leuk aan dit werk?

Tijdens een seizoen als campingmedewerker leer je veel mensen kennen. De lokale bewoners, maar ook andere medewerkers die op de camping werken. De camping begint al snel te voelen als ?thuis?, doordat je veel contacten opbouwt in een korte periode. Het is ook ontzettend leuk met de andere campingmedewerkers van Eurocamp. Aangezien deze uit Engeland, Duitsland en Polen komen, leer je veel van elkaar.

Aankomend jaar begin ik aan mijn tweede seizoen als campingmedewerker en hoop ik weer net zo’n toffe zomer te hebben als afgelopen jaar!

collage3

Ook interesse in een zomerbaan in het buitenland?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn ervaring? Op de website eurocampjobs.nl vind je de verschillende functies en vacatures op de campings. Je solliciteert hier eenvoudig online naar een camping baan.

LaurenDit bericht is 9290 keer gelezen.