Welkom

Deel op social media
Rate this post

Januari is de maand van de goede voornemens en daarom: van harte welkom op ons blog! Als Commercial Director van Eurocamp hoor ik vaak verrassende en inspirerende verhalen over onze vakanties. Van ervaringen van klanten tot tips van onze eigen medewerkers. De Eurocamp blog is bedoeld om al deze verhalen met je te delen.

p1791133932-o600818404-520130407_596

 

We zijn ieder jaar met een team van gemotiveerde medewerkers keihard bezig om vele families een onvergetelijk vakantie te bezorgen. Van Holiday Couriers en kinderclub medewerkers tot ons eigen onderhoudsteam op onze campings. Maar vergeet vooral de medewerkers op ons kantoor in Amersfoort niet. Zij hebben onwijs veel ervaring met onze campingvakanties en maken veel mee tijdens hun werk. Hun verhalen lees je hier.

Daarnaast houden we je graag op de hoogte van al het Eurocamp nieuws. Over?onze campings, onze accommodaties en alle extra?s die wij bieden. Kortom, inspirerende onderwerpen die u kunnen helpen bij het kiezen van een vakantiebestemming.

Wat ik het leukst vind aan deze blog, is dat je als lezer kunt reageren op onze artikelen. Heb je vragen of zijn er onderwerpen waar je meer over wilt lezen? Laat het ons dan via een reactie weten.

Veel leesplezier!

niels

 Dit bericht is 10176 keer gelezen.